nrk.no

Du trenger PicLens

Kategori: Uten kategori


Om du ser på bilder på nettet, så trenger du PicLens. Det er et genialt lite tillegg til nettleseren din, som gjør følgende: Du er på en nettside som viser bilder, du muser over et av bildene, ser et lite ikon (PicLens ikonet), og klikker. Dermed spretter bildet opp til fullskjerm, og du ser alle andre bilder på samme nettside i en filmstripe nederst. PicLens henter de andre bildene mens du ser på det første – i deilig fullskjerm. Så når du trykker pil høyre så er neste bilde alt klart.

PicLens finnes for Safari på Mac OS X og for Firefox på Windows XP eller Vista. PicLens støtter bilder på nettsidene til Flickr, Facebook, Google Images, Yahoo Images, Friendster og Picasa.

PicLens

Min lille garanti: Prøv det i to dager. Etterpå skjønner du ikke hvordan du så på bilder på nettet uten…

PicLens hos deg

Har du ditt eget nettsted, kan du gjøre det kompatibelt med PicLens, bare følg oppskriften. Hvis du er fotograf, amatør eller profesjonell, så er dette noe du trenger. Om ikke annet for at du selv kan bruke det når du viser folk bilder på din egen nettside.

1 kommentar

 1. inge j.clausen

  17.juni 2008 Oslo

  Pic Lens nå med versjon 1.7 er jeg blitt helt avhengig av som fotograf. Genial måte å vise bildesamlinger på. Hvis jeg skulle anbefale et program til vise bilder med på net så ville det ha vært Piclens.

  Sender gode vibber her fra verkstedet for virkelighetsendring.

  [email protected]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.