nrk.no

Abonner på NRKbeta

Kategori: Uten kategori


Det er en rekke måter å bli varslet om nye poster her på NRKbeta.

E-post

Om du vil ha en e-post hver gang vi publiserer noe, skriv inn adressen din under. Vi kommer aldri til å sende deg noe annet enn varslinger om nye poster.

Skriv inn e-post adressen din:

Delivered by FeedBurner

RSS

Vi har selvsagt en RSS-feed, som du finner her

Twitter

Om du bruker Twitter, kan få meldinger om nye poster fra NRKbeta ved å legge oss til som venn. Du finner NRKbeta på Twitter og legger oss til ved å trykke her.

7 kommentarer

 1. Øyvind Solstad (NRK)

  Det kan være verdt å merke seg at Twitter til tider har vokseproblemer. Akkurat nå er det null respons på websiden deres.

  Trøsten er at ting som er populære alltid har vokseproblemer…

  Svar på denne kommentaren

 2. Microblogging

  […] Om du bruker Twitter, så er du den første som får vite om nye artikler her på NRKbeta. Vi har nemlig vår egen NRKbeta-bruker på Twitter. Hver gang vi poster noe nytt, sendes det ut en ny melding på Twitter, og du får vite det noen sekunder eller minutter etter. Vi har selvsagt e-post og RSS om du foretrekker det! […]

  Svar på denne kommentaren

 3. RSS’en funker ganske dårlig for meg..

  Jeg abbonerer på NRK beta i Firefox, og får stadig beskjed om at «live bookmark failed to load».. Jeg har ikke dette problemet med noen av de andre rss’ene jeg bruker..

  Svar på denne kommentaren

 4. Øyvind Solstad (NRK)

  Ja, det er noe ordentlig klabb med RSS-feeden vår. Vi holder på å legge om hele serveren og designet og alt sammen. Så i løpet av noen uker bør det være i orden. Vi beklager så mye!

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.