nrk.no

Se tv med Zattoo

Kategori: TV


Zattoo er en ny tjeneste som gir deg muligheten til å se tv på nettet. Ved hjelp av et eget program kan du se en rekke kanaler. Det er rett og slett en imponerende liste:

Al Jazeera International, Antena 3, ARD Das Erste, arte, BBC World, Bloomberg TV, Canale 5, Canal 24 Horas, CNBC Europe, CNN International, Cuatro, Deutsche Welle, DMAX, DSF, EuroNews, France2, France3, France4, France5, France24, Italia1, ITV1, LaPrimera, La2, La Sexta, MTV, n-tv, ORF1, ORF2 Europe, Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rete 4, RTL Schweiz, RTL II, Super RTL, SF1, SF zwei, SF info, StarTV, Telecinco, TeleDeporte, TSI 1, TSI 2, TSR 1, TSR 2, TVE Internacional, TV Gusto, VIVA, VOX, WDR og ZDF.

Såvidt jeg kan skjønne, samarbeider Zattoo med kanalene om dette, så det er ikke snakk om ulovlig distribusjon av tv-kanaler. Og man kan ikke laste ned klientprogramvaren uten å bo i et av områdene som Zattoo dekker. Derfor kan vi ikke teste Zattoo siden ingen norske kanaler er dekket.

Zattoo kanalliste

Zattoo kjører på Windows og Mac OS X, og bruker H.264 som standard for video som streames. Zattoo bruker P2P-teknologi i klienten sin for å spre streamen til flest mulig brukere.

Oppdatering pr. 30. oktober 2007

får du inn noen norske kanaler med Zattoo.

11 kommentarer

 1. Jeg meldte meg på ventelista, og fikk invitasjon i dag. På den norske versjonen har vi følgende kanaler:
  – Al Jazeera English
  – Deutsche Welle
  – France 24 English
  – LUXE.TV
  – NRK 1 og 2 😉
  – sumo.tv
  – The Poker Channel
  – TVP Polonia

  Med andre ord, ikke så veldig mye å skryte av enda ihvertfall.

  Svar på denne kommentaren

 2. Comdays 2007: Nå kan du se NRK1 og NRK2 på Zattoo

  […] Jeg traff folkene bak Zattoo på Comdays, og de kunne fortelle at Zattoo nå kommer i norsk versjon. De lovte den skulle være oppe i går kveld, men det ble forsinket. Nå er det oppe og går, i følge Ronny-André som får inn NRK1 og NRK2 hos seg. Dette er de andre kanalene: […]

  Svar på denne kommentaren

 3. Jeg er norsk, men her jeg jobber nå så har jeg dansk IP-adresse.

  Da får jeg kanalene DR1, DR2, NRK1, NRK2, SVT1, TV2 (dansk) TV Polonia og ARD.

  Merkelig at de får NRK og SVT i Danmark, men at vi ikke kan få de her til lands.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.