nrk.no

YouTube remixer

Kategori: Video


Nå kan du remikse filmene dine på YouTube. Beta-versjonen av YouTube Remixer er oppe, så last opp filmer, legg på grafikk, rammer og musikk. Og post dem gjerne her i kommentaren så vi får se!

Spennende også at det hele er «powered by Adobe Premiere Express». Adobe har jo sagt at de skal komme med både Photoshop og mere til – online – i løpet av året. Da skal du kunne gjøre i en browser bortimot det samme som du nå gjør i et program lokalt på maskinen din.

1 kommentar

  1. Remikse Kelly Clarksons nye video

    […] YouTube lanserte YouTube remixer for kort tid siden – med mulighet for å redigere video i en nettleser, legge på grafikk og lyd med mere. MTV og Kelly Clarkson bruker samme teknologi i MTV Video Remixer Contest. Remiks Kellys nye video – uten å forlate nettleseren din. […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.