nrk.no

Party with ****

Kategori: Video


Det ble jo alt for mye for amerikanerne at vår venn Heinrich Stammler spratt rundt uten bukser og hyllet ølets fortreffeligheter. Så det må man bare ta konsekvensen av. Her er «Party with ****» i amerikansk utgave. Garantert fritt for umoral og underliv.

Enjoy!

2 kommentarer

  1. Er du klar for Heinrich Stammler & co?

    […] Nå er det like før. Torsdag 6. september 2007 har Halvseint premiere. Da blir det full rulle. Ikke uten, men med dinglende kjønnsorganer. Heinrich StammlerSiste 5 poster av Øyvind SolstadMSN spam: Sjekk hvilke venner som slettet deg – August 14, 2007Hvorfor du ikke skal gå inn på avtaler hvor du «leier» musikk og film – August 11, 2007Detaljer om bakkenettet – August 10, 2007Spock er live – August 10, 2007Mosh – Nokias nye sosiale nettverk – August 10, 2007Del denne artikkelen (Facebook, e-post, bokmerker etc.) […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.