nrk.no

iPhone kommer 29. juni i USA

Kategori: Mobil


Verdens mest hypede telefon kommer på markedet i USA om 25 dager, altså 29. juni. Den nye reklamefilmene kan du se hos Apple.

iPhone

Kommer iPhone til å leve opp til forventningene? Uansett, reklamefilmene er interessante i seg selv. Når så du sist en mobiltelefon som ble markedsført ved å vise hvordan brukergrensesnittet ser ut?

4 kommentarer

 1. Godt poeng…tror faktisk ikke jeg har sett en telefon markedsføre brukergrensesnittet sitt før… Blir spennende å se hvor rask den er..og om den er like rask når du har 500 mails på den.

  Svar på denne kommentaren

 2. Har nettopp levd to måneder med en HP PDA-telefon med et skjermbasert grensesnitt, og har i bunn og grunn bare en refleksjon: det kommer til selges mange iPhone-skjermkluter. Det blir fryktelig mye fettflekker av slike grensesnitt… 😉

  Svar på denne kommentaren

 3. iPhone selger norske nettaviser

  […] Klikker man på artikkelen (hvilket mange sannsynligvis gjør siden det er verdens mest hypede telefon), så kommer man til en artikkel hvor det står følgende om når telefonen kommer til Norge. Det er foreløpig ikke sluppet noen dato for når telefonen kommer til det europeiske markedet. Det eneste som er sagt er at den skal komme i fjerde kvartal. Det er heller ikke sikkert at telefonen kommer til Norge i det hele tatt. […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.