nrk.no

Real Player lar deg lagre YouTube videoer

Kategori: Video


Real var et av de tre firmaene som prøvde å lage den mest populære mediaspilleren for nettet, i kvass konkurranse med Apple Quicktime and Microsoft Media Player. Vi kan vel konkludere med at Real tapte, og vi har hørt lite fra dem i det siste. Nå er de snart klar med en ny versjon av Real Player, med endel funksjoner som kanskje kan ta tilbake tapte andeler. Robert Scoble har tatt en titt på den nye versjonen:

Nye Real Player gir deg muligheten for å laste ned og lagre videoer fra YouTube og andre nettsteder som bruker Flash video. Du kan også se video fullskjerm, og du kan streame Windows Media og Quicktime i Real Player. Den kommer i juni for Windows, og senere på året for Mac.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.