nrk.no

Party With Beer

Kategori: VideoNRK P3 lanserer til høsten det animerte talkshowet «Halvseint». En av karakterene i «Halvseint» er Heinrich Stammler, tysk trance artist som allerede nå er ute med hitten «Party With Beer».

Videoen til «Party With Beer» ble utpekt til «Featured video» på YouTube, men er nå tatt vekk fra «Featured»-siden da flere (sannsynligvis Amerikanske 🙂 ) YouTube brukere har rapportert videoen som «inappropriate».

For å få sett videoen på YouTube og lese de til nå 350 kommentarene, må du nå være logget inn. (Du kan selvsagt bare trykke play øverst i artikkelen for å se videoen på denne siden)

Mer info om «Halvseint», og mulighet for å laste ned «Party with Beer» finner du på www.nrk.no/halvseint

Oppdatering

Heinrich kommenterer selv bråket omkring videoen hans:

Oppdatering

Nå har det kommet en amerikansk versjon av videoen. Garantert fri for underliv og umoral.

5 kommentarer

 1. Kaptein Felix

  […] Det animerte talkshowet Halvseint har premiere på NRK til høsten. Du har kanskje alt sett Heinrich Stammler som vil “Party with beer”? Her er en liten teaser for selve showet, hvor Heinrich faktisk ikke er hovedpersonen engang: […]

  Svar på denne kommentaren

 2. P3TV – nett-tv som funker

  […] Du finner P3-innhold med bla. Mina, Lene Alexandra og Drillfight, musikkinnslag med bla. Mira Craig, the Killers og Timbuktu, humor med bla. Steinar og Bjarte og vår alles Heinrich Stammler. […]

  Svar på denne kommentaren

 3. Party with ****

  […] Det ble jo alt for mye for amerikanerne at vår venn Heinrich Stammler spratt rundt uten bukser og hyllet ølets fortreffeligheter. Så det må man bare ta konsekvensen av. Her er “Party with ****” i amerikansk utgave. Garantert fritt for umoral og underliv. […]

  Svar på denne kommentaren

 4. Queens of the stone age og Heinrich Stammler

  […] Noen drømmer om å bli nevnt i Se og Hør. Andre vil på dagsrevyen. Mens gjengen bak Halvseint syntes det er ganske kult å bli nevnt av vokalisten i Queens of the stone age, Josh Homme. Han digger tydeligvis Heinrich Stammler og Party With Beer. Som vanlig blir vi tatt for å være svensker, men det er uansett morsomt at et norskprodusert klipp laget for et norsk publikum kan nå ut så langt takketvære denne nymotens mediekanalen som kalles internett. Heder og ære til alle som jobbet med Mr. Stammler! […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.