nrk.no

Spill tennis med mobiltelefonen

Kategorier: Gadgets,Konferanser og messer,Mobil & Video


Dingser og duppeditter fra Siggraph 2006.

Mobile Phone Tennis

Først ut er et spill for mobiltelefoner. Det fungerer slik at man har en matte på bordet med omrisset av en tennisbane. Programvaren bruker kameraet i telefonen til å lese av mønsteret på matten og så vise deg en tennisbane på skjermen som beveger seg riktig slik at def føles som om telefonen er der du ville ha holdt racketten. Så kobler du deg opp via bluetooth mot motstanderen og begynner å spille. Du ser ballen på skjermen og de har til og med tatt i bruk vibrasjonen i telefonen slik at du føler når ballen «treffer» din telefon.

Har ingen peiling på om dette noen gang er tiltenkt massemarkedet. Morsomt var det hvertfall.

Link til video.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.