nrk.no

Er NRKbeta blokkert i ditt bredbåndsnettverk?

Kategorier: NRK & Uten kategori


Stopp

Bilde av Aaron Feaver

Har du hatt problemer med å komme inn på NRKbeta fra nettverket ditt? Vi har fått følgende e-post fra en av våre lesere:

Den siste tiden har jeg hatt problemer med å komme inn på NRKbeta hjemmefra. Status for siden er Done og på fanen vises det orange favicon-et som normalt. Siden er imidlertid helt blank uten verken tekst eller bilde.

Min internettilkobling er en felles linje delt mellom alle i borettslaget. Linjen er ifølge nettverksansvarlig sperret for nedlasting av torrents og P2P-virksomhet, uten at jeg har utforsket dette nærmere i praksis. Jeg har ikke undersøkt hvorvidt dette er en bevisst utestengning av nettverksansvarlig som følge av den positive oppmerksomheten rundt muligheten for å laste ned Nordkalotten 365, men det kan jo være fristende å tro dette.

Så da lurer vi rett og slett om det er noen av dere som ikke får tilgang til sidene våre? Eller som får feil, eller at sidene blokkeres? Skriv i kommentarene under, eller send oss en e-post – enten via kontakt-siden vår eller til nrkbeta (hos) gmail.com.

8 kommentarer

  1. Hehe.. Jeg tenkte på akkurat det samme, Eirik! Hva med å skrive en bonus-tweet* med e-postadressen som man kan bruke til å sifra om man er stengt ute fra nettsida..?

    *altså ikke laget av feeden, som alle de andre NRKbeta-tweetene er.

    Svar på denne kommentaren

  2. Jeg hadde faktisk noe av det samme problemet med Opera 9.25 på Kubuntu via en NGT-linje.

    Etter å ha lest nrkbeta i en ukes tid skjedde det forrige uke når jeg skrev inn nrkbeta.no i nettleseren ble jeg presentert med en hvit nettside. Tittelen ble vist riktig i Opera, og når jeg høyreklikka og valgte «source», kom html’en opp..

    Løsningen på problemet var å kjøre «delete private data» fra «tools»-menyen (ikke spør meg hvordan jeg kom på å gjøre det.. ;)) Dette skjedde for ca en uke siden, har ikke hatt problemer hverken før eller etter det…

    Kanskje noe av det samme skjedde med han som mailet dere, eller er dette en helt annen situasjon? Hva kan isåfall årsaken til mitt problemn være? Koden på sida, javascript eller annet?

    Svar på denne kommentaren

  3. helt siden jeg hørte om monsen videoene ville jeg ha dem (mest fordi oppløsningen er høyere en DVDene som jeg også har) og kom inn på siden den dagen det var kommet ut en og det stod att på grunn av problemer skulle den byttes ut.. etter dette har jeg også bare fått blank side når jeg har gått hit intill jeg tilfeldigvis tok en tur innom i dag.. har virkelig lurt på hva det kunne være.. blokkering av p2p skulle jo ikke hatt noen effekt på og vise selve sidene.. tested med både IE7 og Opera 9.25 og Firefox 2 og Firefox 3 beta..men fikk bare blanke sider.. i dag kom jeg inn med firefox… trodde da ett øyeblikk att det var opera som var problemet men i skrivende stund fungere siden i opera også..

    .. ellers..

    windows XP SP2 med ett fjell av patcher
    intel C2 Q6600 .. 4gb ram, corsair brikker (3.93 i bruk siden jeg er på 32bits XP).. XFX GeForce 8800GTS, Asus P5K Premium WiFi/AP hovedkort…. elendig 4mbit adsl linje fra telenor (fordi svina ikke klarer og tilby raskere her jeg bor)…..og 5.7tb på seagate barracude sata disker……om det skulle være til noen nytte..

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.