nrk.no

The Future of Web Apps

Kategorier: Konferanser og messer & Media


FOWA banner

Onsdag og torsdag denne uka går The Future of Web Applications av stabelen i London.

The Future of Web Applications, eller FOWA, er en konferanse der noen av verdens beste og mest innflytelsesrike personer innen Web2.0 er samlet her i London for forelesninger om alt fra design, programmering, brukergrensesnitt og pengeflyt innen «Det Nye Internettet».

I løpet av de neste to dagene skal blant andre Om Malik, Michael Arrington, Kevin Rose, og ikke minst Dave Morinfra Facebook, oppdatere oss på hva som er hot, not og godt.

Konferansen ser ut til å bli en halvårlig happening i London, og forrige runde som gikk av stabelen i Januar, var utsolgt ukesvis i forveien.

NRKbeta er også denne gangen på plass, og skal følge konferansen gjennom de to foredragsdagene. Vi kan ikke love «Engadget-style» blogging fra alle foredragene, men en oppsummering av herligheten, og lovnad om at vi skal skrike og skråle hvis vi blir begeistret for noe spesielt, det får dere.

I forkant av denne runden med FOWA (siste runde i Europa var i januar) har Carson Systems (som arrangerer herligheten) klart det kunststykket det er å drite seg ut ved å sende sponsormail til alle deltakerne som hadde krysset av for at de IKKE ønsket denne typen mail.

For den totale ydmykelsens skyld, klarte de også, i prosessen de satte i gang da de skulle gi sin beklagelse, å legge til alle e-post adressene i TO feltet. Noe som selvsagt førte til at alle deltakerne på «The Future Of Web Applications» mest sannsynlig har sine e-post adresser solgt til høystbydende spammere over hele kloden.

thecarsonfuckup.jpg

Så for stakkars Carson himself, som ved sist møte i London måtte bruke mye av sin tilmålte taletid på å beklage at det ikke var WLAN tilgjengelig, blir nok ikke beklagelsene fra scenekanten mindre denne gang….

Vi gleder oss nå uansett 🙂

3 kommentarer

  1. The Next Web Conference 2008

    […] I tillegg kjører “TNWC” samme opplegg som “Future of Web Apps” tidligere gjorde. I mellom keynotene presenteres såkalte startups. Små selskaper som akkurat har startet og får sine tilmålte 5 minutter for å presentere seg for journalister, investorer og programmerer. Her dukker det med jevne mellomrom opp noen perler. […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.